KAUNEUDENHOITO

KAUNEUDENHOITO

Kauneushoitola Ihollesi


Kauneushoitolan palvelut ammattitaidolla. Kauneushoitolassa pääset nauttimaan rauhasta, eikä puhelimet pirise. Maksuvälineeksi käy käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit, sekä visa electron.SKINBOOSTER


Skinbooster-ihon biorevitalisaatio


⦁ Täyteainehoidot kasvoille 90min- 139,00€ Sarjahoito, 3 kerta/330€

⦁ Huulten täyttö ja muotoilu 90min- 199€

⦁ Hoidon vaihtoehdoista ja sisällöstä voi tiedustella henkilökohtaisesti.


Hyaluronihappo


Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia skinbooster- täyteaineita sekä Suomessa, että muualla maailmassa. Arviolta 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla.Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta.


Elimistön hyaluronihaposta noin 50 % sijaitsee ihossa. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti. Siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset.

Vuosien myötä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.


Skinbooster-hoito – HYAcorp Fine


Skinbooster-hoidossa korjataan pinnallisia ryppyjä, heleyteteään ja syväkosteutetaan ihoa, sekä herätetään ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Hoito tehdään viemällä ihoon hyaluronihappoa kymmenien pienten pistosten avulla.

HYAcorp Fine -skinboosterin avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti.


Huulten kevytmuotoilu – HYAcorp Fine


Skinbooster-hoito voidaan tehdä myös huuliin. Tällöin huuliin ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappoa. Huuliraja selkeytyy, huulten punaosa pullistuu ja huulet saavat hyvin maltillista volyymia.

Kun huulet täytetään HYAcorp Fine -skinboosterilla, puhutaan huulten kevytmuotoilusta. Huulten kevytmuotoilu antaa luonnolliset tulokset. Se sopii ihmisille, jotka tavoittelevat erittäin luonnollista lopputulosta. Kevytmuotoilu sopii myös ensikertalaiselle, joka tahtoo rakentaa uutta huulten muotoa vähitellen, turvallisesti ja ilman riskiä “ankkahuulista”.


Tulosten kesto


HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi.

Skinboosterit ovat kevyitä hyaluronihappogeelejä, jotka hajoavat ihossa nopeammin kuin kiinteämmät täyteaineet. HYAcorp Fine -geeli on täysin hajonnut ja poistunut ihosta 9 kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä.


Sarjahoito


Ihon skinbooster-hoito on aina tehokkain sarjahoitona. Suosittelemme kolmen kerran hoitosarjaa, jolloin skinbooster-hoito tehdään kaksi tai kolme kertaa 2-3 viikon välein.


Ylläpitohoidoksi riittää yksi skinbooster-käsittely vuodenaikojen vaihtuessa.


HYAcorp – täyteaineiden alkuperä ja turvallisuus


HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, rekisteröityjä, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti.


Eurooppalaiset tuotantotavat, CE-hyväksyntä ja ISO-standardien noudattaminen takaavat sen, että jokainen viralliselta maahantuojalta hankittu HYAcorp-valmiste on potilaan kannalta turvallinen ja tehokas.


HYAcorp-täyteaineet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai BDDE- ja haittaproteiinijäämiä. Allergiat ja yliherkkyysreaktiot ovat tämän vuoksi harvinaisia.


Tuotesarja sisältää kolme täyteainetta kasvojen injektiohoitoihin ja kaksi täyteainetta vartalonmuokkaukseen.


Sopivan aineen valinta


Sopivimman täyteaineen valitset yhdessä Sinua hoitavan ammattilaisen kanssa. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.


Mikäli HYAcorp-hoitajallasi on koulutustodistus (sertifikaatti) HYAcorp Suomi Oy:lta tai muulta luotettavalta täyteainekouluttajalta, olet turvallisissa käsissä.


Mitä skinboostereilla voi tehdä?


Skinboosterit sopivat moneen eri hoidonaiheeseen:


1. huulten syväkosteutus ja kevyttäyttö

2. laajojen ihoalueiden syväkosteutus (kasvot, kaula, dekoltee)

3. esikäsittely ennen huulten varsinaista täyteainehoitoa

4. silmänympärysihon ilmeryppyjen tasoittaminen

5. otsaryppyjen tasoittaminen

6. kämmenselkien ikääntymismuutosten korjaus

7. säärien ihon tasoitus ja heleyttäminen


Vasta-aiheet


Skinbooster-hoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille hyaluronihappovalmisteet eivät kuitenkaan sovi.


HYAcorp-toimenpiteen vasta-aiheita ovat esimerkiksi seuraavat:


• hyaluronihappoallergia

• verenvuototaipumus

• veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)

• vakavat tartuntataudit

• ihotulehdus käsittelyalueella

• tyypin 1 diabetes

• raskaus

• imetys


Jos olet epävarma siitä, sopiiko skinbooster-hoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina hoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Varmista myös, että hoitajasi on saanut täyteainekoulutuksen.


Ennen Skinbooster-hoitoa


Voit tulla käymään konsultaatio käynnillä, jossa kartoitetaan toiveesi ja keskustellaan Teille sopivista tuotteista. Kalaöljyn ja omega 3 rasvahappojen käyttö kannattaa lopettaa 2-3 viikkoa ennen hoitoa, samoin ibubrofeiinia sisältävien kipulääkkeiden käyttö.


Hinnasto


Huulet 1 ml 199€


Varaa ilmainen konsultaatio!


Lift MESO hoito on koneellinen mikroneulaushoito yhdistettynä 10% AHA-happokuorintaan. Hoito luokitellaan mesoterapiahoitoihin jotka ovat yksi maailman suosituimmista anti-age hoidoista.


Tässä hoidosta hieman infoa!


Turvallinen ja tehokas erikoishoito ihon aktivoimiseen, juonteisiin, laajentuneisiin huokosia sekä pieniin arpiin


Teho perustuu kahteen seikkaan:


1) ihoon neulataan laitteella tuhansia

mikrokanavia -> tämä stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia

2) Aktiiviaineet pääsevät imeytymään kanavia pitkin juuri sinne missä ne vaikuttavat parhaiten


Laitteella tehty neulaus on erittäin tehokas ja turvallinen

Aktiiviset aineet hoitoon valitaan ihon mukaan, niiden päätehtävä on stimuloida ihon uusiutumista ja solujen aineenvaihduntaa jolloin kollageenin tuotanto voimistuu -> iho on tasaisempi ja nuorekkaampi.

Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen joten tulosten näkyminen vaatii oman aikansa – tämän vuoksi tulokset paranevat sarjahoidon myötä. Yleisimmin kasvoille tehdään 3-6 kerran sarjahoito 2-3 viikon välein ihosta ja toiveista riippuen.


Hinnasto


• Kasvot 120€

• Kasvot ja kaula 150€

• Kasvot, kaula ja decolletee 180€ sarjahoitona ihotyypin ja haluttujen tulosten mukaan. Sarjahoitosuosituksen antaa aina koulutuksen käynyt ammattilainen.

• Lift Meso 1. 130€, Sarjahoitoetu! 3 krt 3oo€  hoitojen väli on max 4 viikkoa.

• Silmänympäryshoito 80€ (kuuluu kasvohoitoon, voi tehdä myös erikseen)


Hintaan sisältyy alkupuhdistus, 10% AHA-happokuorinta, neulaus valituilla aktiiviaineilla, erikoisnaamiohoito sekä suojaava hoitotuote.


Varaa aikasi tehokkaaseen ihon uudistamiseen!


 


MICROBLADING+ BROW SHADING + KULMAPIGMENTOINTI


Mitä Microblading on?


Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja entistäkin luonnollisemmat kulmat. Microblading- toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmentit joita käytetään ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaikenkaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna. Microblade-tekniikalla tehdyt kulmat ovat vieläkin luonnollisemmat ja ne häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Kulmien ylläpitona tehdään uusi touchup-käsittely n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta.


Toimenpiteen alussa teemme konsultaation, jossa keskustelemme mm. kulmien muodosta ja väristä, sekä sinun toiveistasi kulmien suhteen. Sen jälkeen mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä, vaan ne pyyhitään kokonaan pois jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset. Sinulla on siis hyvä käsitys tulevista kulmistasi ennen microblading-toimenpidettä, joten riski tyytymättömyyteen uusia kulmiasi kohtaan on todella pieni.


Microblading-tekniikalla voidaan tehdä:


⦁ Värin, pituuden ja muodon korjaus

⦁ Korjattua kulmakarvojen epäsymmetriaa

⦁ Muutettua vähän/paljon karvoja

⦁ Piilotettua arvet

⦁ Korjattua vanhat kulmapigmentoinnit (värin tulee olla tarpeeksi haalistunut ennen microbladingiä)

⦁ Korjattua kokonaan karvattomat kulmat luonnollisen näköiseksi Microblading muihin tekniikoihin verrattuna

⦁ Lopputulos on luonnollinen, ei teennäinen

⦁ Uudella 3D-tekniikalla tekijä piirtää aidon ohuita luonnollisen näköisiä karvoja

⦁ Pigmentti ei tunkeudu syvälle ihoon, koska siihen käytetään erikoisterää

⦁ Kertakäyttöisessä terässä on useita toisiinsa kiinnitettyjä micro-ohuita neuloja

⦁ Lähes mitätön turvotus

⦁ Lyhyt toipumisaika

⦁ Värin muuttumattomuus (sinertävä/punertava)


Vahvistus suositellaan tekemään noin 4-6 viikon päästä ensimmäisestä toimenpiteestä.


Väripigmentit ovat luonnollisia ainesosia ja allergiariski mitätön. Toimenpiteessä käytetään kuitenkin puudutusainetta, joten mainitsethan jos olet allerginen seuraaville: Lidokaiini, prilokaiini, benzokaiini, tetrakaiini, adrenaliini (epinefriini).


Microblading-toimenpiteen esteenä voivat olla toiset toimenpiteet/hoidot (laser, Botox, täyteaineet, vahvat kuorinnat, kemoterapia) kolme viikon sisällä ennen toimenpidettä, olet raskaana tai imetät, olet alaikäinen, sinulla on diabetes, leukemia tai anemia, sairastat tarttuvia tauteja tai sinulla on jokin hoitoa rajoittava lääkitys. Lisäksi todella rasvainen iho tai erittäin kuiva iho voi olla este microblading-toimenpiteelle.


Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistä. Erityisherkälle iholle toimenpide voi sattua hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Käytämme puudutusainetta, joka vie suurimman osan mahdollisesta kivusta pois. Huom! Ensimmäiset linjat tehdään kuitenkin ilman puudutusta, jotta sen aiheuttama mahdollinen lihasten rentoutuminen ei vaikuta kulmien symmetrisyyteen.


Ensimmäiseen toimenpiteeseen varataan reilu 2h aikaa. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun, Microblading -toimenpiteen ja jälkihoito-ohjeet. Ihon parantuminen kestää yleensä viikosta kymmeneen päivään. Tässä ajassa kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan ihosta, toisin sanoen pienet ihonhiukkaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja silloin tehdään vahvistus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt normaalia enemmän.


Varaudu ennen hoitoa:


⦁ 2 pv ennen pigmentointia ei tule käyttää antibiootteja tai alkoholia (antibiootti voi vaikuttaa pigmenttien pysyvyyteen ja alkoholi voi ohentaa verta, jolloin verenvuoto lisääntyy).

⦁ Tavallista voimakkaampi verenvuoto haittaa microblading -pigmenttien tarttumista ihoon. Tämän vuoksi aspiriinia, ibuprofeenia ja muita kipulääkkeitä, sekä verenohennuslääkkeitä ei pidä käyttää 48 tuntiin ennen toimenpidettä. Suosittelemme välttämään myös muita lääkeaineita, joilla on voimakas vaikutus kehoosi. Myös Omega 3 -tuotteiden ja E-vitamiinilisän käytön lopettaminen noin 2 viikkoa ennen microbladingia on suositeltavaa. Kroonisten sairauksien lääkitykset saattavat myös lisätä verenvuotoa, joten kysythän niistä aina erikseen hoitolaltamme.

⦁ 2 vkoa ennen lopeta antiage-tuotteiden sekä AHA-happoja sisältävien tuotteiden käyttö kulmiesi alueella.

⦁ Solariumia emme myöskään suosittele, sillä se voi kovettaa ihoa. Näin pigmentit eivät välttämättä pääse tarpeeksi syvälle.

⦁ Älä nypi tai siisti kulmakarvojasi millään tekniikalla ainakaan viikkoon ennen microblading-käsittelyä.

⦁ Voit tulla kulmat kevyesti meikattuna, jolloin näemme millaisista kulmista pidät.


Varaudu hoidon jälkeen:


⦁ On erityisen tärkeää pitää iho kuivana ja puhtaana.

⦁ Ihosi punoittaa heti hoidon jälkeen, mutta voit halutessasi palata toimenpiteen jälkeen töihin/kouluun, sillä kulmasi näyttävät hyviltä.

⦁ Vältä aurinkoa, uima-altaita, solariumia, saunaa ja raskasta hikoilua parantumisen ajan.

⦁ Vältä meikkaamista ja antiage –tuotteiden laittoa kulmien alueelle 10 vrk ajan.

⦁ Paranemisvaiheessa kulmissa voi esiintyä kutinaa, mutta niihin ei saa koskea.

⦁ Hoida kulmiasi sinulle annettujen ohjeiden mukaan.


Muista, että microblading-toimenpiteen todellinen tulos voidaan arvioida vasta vahvistuksen jälkeen (värin uudelleen laitto n. 4-6 vk kuluttua microbladingista)!


Huomioithan myös, että jopa 80% värin lähtemisen syynä on huono valmistautuminen ja/tai jatkohoito. On tärkeää parantumisen jälkeenkin välttää aurinkoa ja solariumia (auringossa suositellaan levittämään kulmiin kevyt kerros fysikaalista aurinkovoidetta), ja huomioida, että kulmia ei suositella meikkaamaan, mutta voit tarvittaessa käyttää esim. laadukasta mineraalimeikkiä.


Pyydämme allekirjoittamaan vastuuvapautuslomakkeen liikkeessämme ennen hoitoa sekä noudattamaan yllä annettuja hoito-ohjeita. Muistathan, että oikein valmistautumalla ja ohjeita tarkoin noudattamalla kulmasi parantuvat nopeasti ja saat nauttia upeista kulmistasi pitkään!


Meikki


Tarjoan ihonhoito- ja meikkikonsultaatiota henkilökohtaisesti, ryhmissä, puhelimitse ja netin kautta.