PARTURI-KAMPAAMO

PARTURI-KAMPAAMO

Hiustenleikkuut naisille ja miehille sekä lapsille


 


PALVELUT


Sani e Bellissä osaava henkilökunta tekee ammattitaidolla klassisia tai muodikkaita hiustyylejä. Hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset toteutetaan toiveitasi kuunnellen käytännöllisiksi, helppohoitoisiksi ja hyvännäköisiksi hiuskokonaisuuksiksi. Toteutamme myös hiusten- ja hiuspohjan erikoishoidot sekä ripsien ja kulmien kestovärjäykset.


 


VÄRIPALVELUT


Värjäämme hiuksesi toiveittesi mukaan ja väripalvelumme tuovat hiuksiisi eloa ja luonnollisuutta. Käytössämme olevat uusimmat väritekniikat mahdollistavat hiuksiisi kiiltävän ja luonnollisen lopputuloksen. Halutessasi hiuksiisi voidaan taituroida persoonallinen ja trendikäs värjäys rohkeilla värivalinnoilla tai piristävä tyylinmuutos ihosi ja silmiesi väriin sointuen. Huomioimme kuitenkin aina hiusten kunnon ennen värikäsittelyä ja aina värikäsittely ei ole mahdollinen. Värityöt voidaan toteuttaa myös esimerkiksi erilaisin raidoin, liuku- ja kiiltovärjäyksin.

Sani e Belissa käytettään kampaamo värejä sekä myös eko värejä!


Mikäli uusi hiusväri mietityttää ja kaipaat apua hiustyylikysymyksissä, suosittelemme kokeilemaan ”mikä minulle sopii” -palveluamme, jonka aikana saat rauhassa harkita erilaisia vaihtoehtoja ja kuulla ammattilaisen parhaat vinkit ja ehdotukset hiuksillesi.


Huomioithan, että noudatamme kosmetiikkateollisuuden suositusta olla värjäämättä alle 17-vuotiaiden hiuksia ja värjäämme muutenkin vastuullisesti asiakkaan terveyden ja turvallisuuden huomioiden.


 


HIUSTEN HOITOKÄSITTELYT


Hyväkuntoiset hiukset ovat tätä päivää ja matka kohti unelmien hiuksia kannattaa aloittaa hiusten erikoishoidolla, josta riittää iloa ja hyviä hiuspäiviä pitkäksi aikaa.


Liikkeissämme tehtävät monipuoliset hoitokäsittelyt kiinnittyvät hiuksen sisempiin kerroksiin ja pysyvät pitkäkestoisina hiuksissa helpottaen kotihoitoa jopa useita viikkoja. Erikoishoidolla on mahdollista vahvistaa hiuslaatua, silottaa pörröisyyttä, rauhoittaa luonnonkiharaa, kiinnittää väri pitkäkestoisemmaksi tai tuuheuttaa tyvi ilmavaksi. Hoidamme myös erilaisia hiuspohjaoireita aina psoriasiksesta liialliseen rasvoittuvuuteen.


Kaikki hoitokäsittelyt sisältävät rentouttavan hiuspohjahieronnan, jonka voit halutessasi valita vaikka joka kerta pesullisten palveluiden yhteyteen. Voit myös varata tuplamittaisen ajan ja nauttia hiuspohjan hieronnasta 5 minuutin ajan!


Parturi-kampaajan vinkki: Tiesitkö, että hiuspohjan jatkuvasta kutinasta ei tarvitse kärsiä? Kun hiuspohja puhdistetaan hilseettömäksi kuorinnalla ja kosteutetaan sen jälkeen huolellisesti, kiusalliset oireet lientyvät ja hiuspohja tuntuu miellyttävältä.


 


LASTEN HIUSTENLEIKKAUKSET


Pienet asiakkaat ovat meille erityisen tärkeitä! Leikkaamme lapsen hiuslaatuun sopivan mallin kuunnellen vanhempien toiveita – ja tärkeimpänä, lapsen omia toivomuksia hiuksistaan. Lapsi haluaa jo varhain ilmentää kehittyvää identiteettiään hiusten kautta, ja siksi ei ole yhdentekevää miten lasten hiukset leikataan. Haluamme myös ilahduttaa pieniä asiakkaitamme kivoilla viimeistelyillä ja lasten hiustenleikkausten yhteyteen voi valita lisäpalveluna vaikka letityksen.


 


HIUSTENLEIKKAUKSET


Hyvin leikattu hius on helppohoitoinen, kasvua kestävä ja tyyliltään kantajansa piirteitä pukeva. Hiusmallit muotoillaan hiuslaatua ja kotihoitotottumuksia mukaillen siten, että leikkausmalli asettuu kauniisti niin arkiaamuina kuin juhlavinakin hetkinä.


Voit valita muotoonleikkauksen, muuttaa hiustesi mallia mallinmuutosleikkauksella tai pistäytyä pikaisesti siistimään hiusrajat, otsatukan tai tasaamaan pitkien hiusten latvat.


 


KIHARA- JA RAKENNEKÄSITTELYT


Hiusten luonnolliseen rakenteeseen ja muotoiltavuuteen voidaan vaikuttaa kihara- ja rakennekäsittelyillä, joiden avulla hiuksiin kestomuotoillaan napakka kihara, pitävä kampauspohja, tuuheuttava tyvikohotus tai hiustenlaittoa helpottava pehmennys toiveiden mukaan. Kiharakäsittelyt ovat suosittuja myös miesten hiuksiin, jolloin hius käyttäytyy helpommin ja muotoilun kannalta vaivattomasti – ja näyttää huippuhyvältä.


Parturi-kampaajan vinkki: Kiharakäsittelyiden yhteyteen kannattaa varata hiusten rakennetta ja kuntoa hellivä erikoishoito, jolloin permanentin kuivattava vaikutus lieventyy ja hius säilyttää kauniin kiiltonsa.


 


RIPSIEN JA KULMIEN KESTOVÄRJÄYS


Miltä tuntuisi herätä aamuisin valmiiksi kirkkaalla katseella? Ripsien ja kulmien kestovärjäys helpottaa meikkirutiineja arkena, lomamatkoilla, mökillä tai urheiluharrastuksessa. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat kehystävät piirteitä, antavat ilmettä ja tekevät olemuksesta huolitellun.


Parturi-kampaajan vinkki: Ripsien ja kulmien kestovärjäyksen voi varata hiustenvärjäyksen yhteyteen, jolloin palvelun saa edullisemmin ja vaivattomasti samalla käynnillä.


 


PARTURIPALVELUT


Parturitöistämme voit valita ajan hiustenleikkaukseen, mikäli kaipaat siistimistä muutaman viikon kasvun verran. Reippaammin venähtänyt hius kannattaa leikata takaisin malliinsa muotoonleikkauksen avulla ja aivan uusi malli muotoillaan mallinmuutoksena.


Parturikäynnin yhteydessä hoituu näppärästi lisäpalveluina hiuspohjan rentouttava hieronta. Huomioimme myös hiuspohjan oireet, kuten hiustenlähdön, hilseen ja liikarasvoittuvuuden, joille on saatavilla nopea oireita liennyttävä apu hiustenpesun yhteyteen.


 


TRIKOLOGIA-PALVELUT


Shala N on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Shalalla on laaja osaaminen ja yli 8 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista.


Kärsitkö Hiusten Tai Päänahan Ongelmista?

Kutittaako? Hilseileekö? Rasvoittuva?

Hiusten lähtöä? Psoriasis?

Päänahan ongelma on tärkeää selvittää.


 


HIUSPOHJAN DIAGNOSOINTI ja OTSONIHOITO – MicroCAMERA


Sani e Bellistä saat myös seuraavat palvelut:


– Kestopigmentti

– Microblading

– Huulten kevyttäyttö

– Skinbooster

– Lift Meso

– MESOTERAPIA -Lift Meso Consept