TRIKOLOGIA

TRIKOLOGIA

Hoitoa hiustenlähtöön trikologian avulla


Shala on alansa johtava hius- ja hiuspohjaongelmien asiantuntija. Shalalla on laaja osaaminen ja yli 8 vuoden asiantuntemus hiusten ja hiuspohjan hoidoista.


Kärsitkö hiusten tai päänahan ongelmista?


Kutittaako? Hilseileekö? Rasvoittuva? Hiusten lähtöä? Psoriasis?


Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää. Näin hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu uudelleen aktivoida.


Hiustenlähtö ja hiusten kasvun heikkeneminen voidaan jakaa kolmeen kategoriaan aiheuttajien mukaan:  • Hormonaalinen /Aineenvaihdunnallinen

  • Kemiallinen

  • Fyysinen


Kaikki nämä tekijät saattavat aiheuttaa tilapäistä hiustenlähtöä, joka voidaan pysäyttää oikeilla tuotteilla ja hoidolla.HIUSPOHJAN DIAGNOSOINTI


MicroCAMERA


MicroCAMERA on varma, kätevä ja nopea hiuspohjan diagnosointiin. Hiuspohjan ongelmien syiden selvittäminen on olennaisen tärkeää, ennen kuin mihinkään korjaaviin hoitotoimiin ryhdytään. Vain siten löydetään oikea ratkaisu ja taataan kunnolliset tulokset.


MicroCAMERAn käyttö on yksinkertaista: Voit ottaa laitteen käyttöön nopeasti ja näyttää asiakkaallesi samanaikaisesti kuvaa, kun analysoit päänahkaa ja hiuksia.Sinä ja asiakkaasi saatte välitöntä ja luotettavaa tietoa hiusten ja päänahan voinnista.


MicroCAMERA on varustettu vaihdettavalla optiikalla ja sensoreilla, joiden avulla ihon ja hiusten vaurioita voidaan tarkastella, mitata ja arvioida. Optiikan avulla voit tarkastella ihoa ja hiuksia suurennoksilla 1x – 400x ja tutkia yksityiskohtia.HIUSPOHJAN HOITO


OTSONIHOITO


Otsonihoito on korkeataajuussähköllä tehtävä päänahan ja hiusten kokonaisvaltainen hoito. Se syväpuhdistaa, eliminoi haitallisia bakteereja ja ennaltaehkäisee hiusten lähtöä. Hoito elvyttää päänahan verenkiertoa ja tukee hiusten kasvua. Hoidon kruunaa yksilöllisesti valittava hiuspohjaa ravitseva ampulli. Hoito on myös yleisesti rentouttava.


Otsoniterapiassa käytetään korkeataajuussähköä, jolla on paljon suotuisia vaikutuksia sekä lääketieteellisiin että esteettisiin hoitoihin. Korkeataajuussähkön myönteiset vaikutukset on todettu ihosairauksien, verenkierron, nivelten je hermojärjestelmän hoidossa. Useimmat päänahan sairaudet, kuten hilse, kutina, hiustenlähtö, harmaantuminen jne., ovat suoria seurauksia päänahan huonosta verenkierrosta.äyttämällä korkeataajuussähköä ja ultraviolettisäteitä saavutetaan hoidossa erinomaiset tulokset: kiihtynyt verenkierto ja lisääntynyt hapenottokyky. Päänahan alueet, jotka kärsivät ravinnonpuuttesta, elpyvät ja palaavat normaaliin tilaansa.


VÄLITTÖMÄT TULOKSET


Tulokset voi todeta jo ensimmäisten hoitokertojen jälkeen. Hiukset saavat kiiltonsa takaisin, hilse ja kutina häviävät sekä hiustenlähtö pysähtyy.


Korkeataajuussähköllä on myös toinen terapeuttinen vaikutus: otsonin muodostuminen. Ilman hapesta muodostuu otsonia, joka desinfioi ihon tuhoamalla bakteereja myös syvältä ihon huokosista.  • Mikrokamera Hius ja Hiuspohja Tutkimus max 20min 35€

  • Otsonihoito max 60min 69€

  • Sarjahoitoetu! 1. hoitokerran jälkeen seuraavat käynnit -15% kun hoitojen väli on max 1 viikkoa